Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Kungälv

Handdukstork

Det finns totalt 5 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Kungälv där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Kungälv att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Kungälv som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Kungälv. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Kungälv är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Kungälv

Halldins Kakel & Fog

Signalgatan 2

442 40 Kungälv

Kungälvs Stenhuggeri AB

Teknikergatan 3

442 34 Kungälv

Leijma-Produkter Försäljnings AB

Bilgatan 3

442 40 Kungälv

Rotpartner Sverige AB

Bilgatan 7B

442 40 Kungälv

Ytterby Rör AB

Truckgatan 2

442 40 Kungälv