Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Hisings Kärra

Handdukstork

Det finns totalt 5 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Hisings Kärra där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Hisings Kärra att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Hisings Kärra som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Hisings Kärra. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Hisings Kärra är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Hisings Kärra

Stigs Kakel

Trankärrsgatan 15

425 37 Hisings Kärra

Stigs Kakel

Trankärrsgatan 3B

425 37 Hisings Kärra

Crystal Bad AB

Tagenevägen 21

425 37 Hisings Kärra

Heed & Thom Design AB

Tagenevägen 62

425 37 Hisings Kärra

Göteborgs Badrumsbyggare

Norra Ligården 5

425 30 Hisings Kärra