Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Hisings Backa

Handdukstork

Det finns totalt 6 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Hisings Backa där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Hisings Backa att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Hisings Backa som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Hisings Backa. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Hisings Backa är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Hisings Backa

Beijer Byggmaterial AB

Exportgatan 3

422 46 Hisings Backa

Höganäs Kakelcenter

Transportgatan 5

422 46 Hisings Backa

Hisingens Hantverkshus HB

Gamla Bällskärsgatan 32

422 44 Hisings Backa

F & C Mureri KB

Exportgatan 33

422 46 Hisings Backa

Kakelpalatzet

Transportgatan 37

422 46 Hisings Backa


Fler firmor med badrum & handdukstorkar i Hisings Backa

BAUHAUS & Co

Transportgatan 19

422 46 Hisings Backa