Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Borås

Handdukstork

Det finns totalt 8 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Borås där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Borås att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Borås som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Borås. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Borås är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Borås

Kvik Borås

Bäckeskogsgatan 1

504 68 Borås

Söder Stenhuggeri AB

Mårtensgatan 2

504 41 Borås

Radoslaw Sarzynski Bygg

Gånghestersvägen 132

507 62 Borås

Sauna Specialisten

Lindormsgatan 30

506 44 Borås

Alltibad

Regementsgatan 22

504 31 Borås


Fler firmor med badrum & handdukstorkar i Borås

Kakelpalatzet

Skaraborgsvägen 33A

506 30 Borås

George Andersson Golv AB

Varbergsvägen 48

504 30 Borås

Bygg & Inredningsspecialisten

Årebo 1

504 95 Borås