Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Spånga

Handdukstork

Det finns totalt 4 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Spånga där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Spånga att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Spånga som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Spånga. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Spånga är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Spånga

Kakelforum, B P

Stormbyvägen 3

163 55 Spånga

Advocera AB

Sundbyvägen 14

163 45 Spånga

Kakelgallerian i Stockholm AB

Sulkyvägen 4

163 43 Spånga

Saxen Kontorsvaror AB

Täbylundsvägen 43

163 47 Spånga