Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Saltsjö-Boo

Handdukstork

Det finns totalt 5 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Saltsjö-Boo där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Saltsjö-Boo att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Saltsjö-Boo som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Saltsjö-Boo. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Saltsjö-Boo är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Saltsjö-Boo

Ballingslöv Nacka - Intema Kök & Bad AB

Prästkragens Väg 15

132 45 Saltsjö-Boo

Leidviks Bygg o. Kakel

Blåmesvägen 2

132 45 Saltsjö-Boo

Badrumsgruppen

Prästkragens Väg 34-36

132 45 Saltsjö-Boo

Perfekt Tak & Badrum Stockholm AB

Gustavsviksvägen 13A

132 36 Saltsjö-Boo

Skuru Golvservice AB

Värmdövägen 643

132 41 Saltsjö-Boo