Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Lidingö

Handdukstork

Det finns totalt 5 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Lidingö där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Lidingö att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Lidingö som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Lidingö. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Lidingö är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Lidingö

Beijer Byggmaterial AB

Elfviksvägen 14

181 46 Lidingö

Ljungbergs Färg AB

Stjärnvägen 1B

181 34 Lidingö

Internetmöbler Nordic AB

Torsvikssvängen 62

181 34 Lidingö

Cafe Bankirens Badrum

Södra Hamnpromenaden 3

181 66 Lidingö

Huntonit AB

Vasavägen 76

181 41 Lidingö