Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Lund

Handdukstork

Det finns totalt 4 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Lund där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Lund att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Lund som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Lund. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Lund är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Lund

Beijer Byggmaterial AB

Bondevägen 8

227 64 Lund

Lunds Kakelvaruhus

Traktorvägen 19

226 60 Lund

Landernäs Marmor Eftr. AB

Nöbbelövs Mossaväg 1

226 60 Lund

Stora Råby Snickeri AB

Stora Råby Byaväg 25

224 78 Lund