Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Kiruna

Handdukstork

Det finns totalt 5 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Kiruna där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Kiruna att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Kiruna som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Kiruna. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Kiruna är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Kiruna

VVS Companiet

Movägen 26

981 43 Kiruna

XL-BYGG Kiruna

Industrivägen 1

981 38 Kiruna

YIT Sverige AB

Skyttegatan 22

981 37 Kiruna

Beijer Byggmaterial AB

Industrivägen 36

981 38 Kiruna

Kiruna Magnetit AB

Lastvägen 19

981 38 Kiruna