Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Boden

Handdukstork

Det finns totalt 6 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Boden där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Boden att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Boden som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Boden. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Boden är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Boden

Fyrkantens Byggtjänst

Notträsk 12

961 91 Boden

Comfort

Kungsgatan 63

961 36 Boden

Beijer Byggmaterial AB

Kopplingsvägen 12

961 38 Boden

Lidbergs Trä

Hermelinsgatan 1

961 73 Boden

Bröderna Sundqvist Rör AB

Brogatan 27

961 36 Boden


Fler firmor med badrum & handdukstorkar i Boden

Colorama /Färg & Golvhuset

Lulevägen 35

961 73 Boden