Handdukstork - Allt du behöver veta om Handdukstork

Handdukstork i Bollnäs

Handdukstork

Det finns totalt 8 firmor som håller på med handdukstork eller badrum i Bollnäs där flera av dessa badrumsfirmor har lång erfarenhet av handfat och handdukstorkar. Det kan vara svårt i Bollnäs att hitta den bästa handdukstorken som gärna ska hålla ett lågt pris. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en firma som säljer bra och prisvärda handdukstorkar. Man kan också jämföra olika handdukstorkar eller badrumsbutiker på nätet.


Det finns många företag i Bollnäs som erbjuder handdukstorkar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och utbud av handdukstorkar, men kolla först med dem i Bollnäs. Då du kontaktar någon för att köpa en handdukstork är det bra ifall du vet om du ska använda en vattenburen eller handdukstork för el. Bra info kan du få om handdukstorkar genom att kolla webbsidor från olika badrumsföretag.
Enklast att komma i kontakt med en firma som säljer handdukstorkar i Bollnäs är att välja någon av badrumsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla handdukstorkar i Bollnäs

XL-BYGG Forsell

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

Hedbergs Rör AB

Norra Kilaforsvägen 2

821 30 Bollnäs

Beijer Byggmaterial AB

Industrigatan 5

821 41 Bollnäs

Beddinge Bad AB

Roosesvägen 3

821 51 Bollnäs

Hälsinge Rör AB

Industrigatan 2

821 41 Bollnäs


Fler firmor med badrum & handdukstorkar i Bollnäs

Hälsinge Plattsättning AB

Voxsätter 9497

821 91 Bollnäs

Morins Badrum & Kök

Lagmansvägen 25

821 51 Bollnäs

Bollnäs Rör AB

Linnégatan 11

821 35 Bollnäs